REDUKČNÍ Stravovací Plán

  • dosažené výsledky za přítomnosti oblíbených potravin klienta a jednoduchého přehledu jídel v konkrétním množství tak, aby se jednoduše připravovala
  • velmi propracovaný stravovací plán obsahuje seznam konkrétních potravin na každý den, aby byla zachována pestrost stravy po celý týden
  • společný výběr vhodných potravin, individuální sestavení množství potravin (kcal)
  • zaměření a zkušenost také s omezením jako je Crohnova choroba, Diabetes 2. typu a Celiakie 

Diabetes 2. typu: po úpravě denní stravy dle RISP, došlo ke snížení cukru v krvi na standartní hodnoty a ke snížení tělesné hmotnosti. Lékař klientovi následně zastavil užívání léků ke snížení cukru v krvi (Glucophage xr, Siofor 1000) a zvýšení cukru v krvi zůstavá stále v normě. Výrazné úbytky tuku a tělesné hmotnosti.

CrohnovA chorobA:  po úpravě denní stravy přestali komplikace se zažíváním, což zvýšilo klientovi životní komfort a zároveň dosáhl svého cíle ve formě výrazné a nenásilné redukce tuků.  

   Rozsáhlý individuální stravovací plán sestavený na základě požadavků na potraviny a cíl, včetně diagnostiky složení těla (svalová hmota, tuk, hmotnost atd.)